Hari Keluarga Jabatan Pendidikan Wilayah Persekutuan Labuan 2018

Labuan – Hari Keluarga anjuran Kelab Pendidikan Jabatan Pendidikan Wilayah Persekutuan Labuan berlangsung sederhana tetapi meriah.

Program ini telah diadakan pada 8hb Disember 2018, bertempat di Taman Damai, Layang-Layangan dihadiri kira-kira 200 orang warga dan ahli keluarga Jabatan Pendidikan WP Labuan.

Program bermula seawal jam 7.30 pagi itu didahului dengan aktiviti riadah dan senamrobik diketuai sendiri oleh Pengarah Jabatan Pendidikan Wilayah Persekutuan Labuan, Encik Raisin Saidin.

Aktiviti senamrobik

Pelbagai aktviti menarik diadakan seperti acara sukaneka, pertandingan mewarna kategori kanak-kanak, pertandingan memancing, futsal pantai karaoke santai dan cabutan tiket bertuah.

Encik Raisin Saidin merakamkan penghargaan kepada jawatankuasa penganjur Kelab Pendidikan yang berjaya melaksanakan program ini dengan baik.

Saya mengucapkan terima kasih kepada warga Jabatan Pendidikan yang hadir bersama keluarga masing-masing dan turut serta dalam acara yang telah disusun atur. katanya.

Program diakhiri dengan penyampaian hadiah kepada para pemenang dan sesi gotong-royong membersihkan kawasan aktiviti sehingga selesai pada pukul 1.30 petang.

Aktiviti barbeque
Pertandingan bowling kelapa
Encik Raisin Saidin menyampaikan hadiah kepada Puan Zaleha sambil diperhatikan oleh Encik Roziman

image_pdfimage_print